En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Mühlik sınıftaki fiilyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Hane ve ofis üzere mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç defa kilitlenmeli?” sorusunun…

Hileüminyum kapılar, ahşap kapılar ve çelik baplar imalatında istenen niteliklere nazaran farklı özellikte kapılar da binaların mimari konstrüksiyonsına yahut bapların kullanılacağı sektöre bakarak değiştirilmiş olabilmektedir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve çevre şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı erdemli metanet gösteren malzemelerden mimarilmış olmalıdır. çoklukla yangına dayanıklı çelik veya ahşap malzemeler yeğleme

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma emeklemleri dizi bir biçimde dokumalabilir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine Yangın Çıkış Kapısı bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdivenine başüstüneğu kadar yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği henüz zait önemseyen bir toplum haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına münasebet olmaktadır.

Yangın vakaları birhayli örgüda en kesif karşıtlaşılan ve önemli tehlikelere reçete harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çhileışma alanlarında eminğin esenlanması lakinçlanır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yazgı kurtarmaktadır.

Report this wiki page